Quote:
Originally Posted by Arthur
Kolko offtopika, stvarno nema smisla.Al dobro.
Evo ovako - 24 godine, 3 godine u "poslu". Ucio i radio godinu-dve u analognom okruzenju (amek, radar, pristojan outboard). Zbog nezainteresovanosti gazde i klijentele, kupio sebi RME i presao na DAW okruzenje (brze i jeftinije). Operativan u Nuendu, Reasonu i svim srodnim programima (sem PT).
Snimateljsko/produkcijski posao ucio od nekih prilicno referentnih likova cija imena necu javno da pominjem, i kao njihov asistent ucestvovao na 4 objavljenja albuma. Samostalno snimio 4 albuma, od kojih mixao 2, oba se mogu naci u sekciji Promocija radova.
Proveo godinu dana na BK, polozio 5 ispita sa 3 desetke, i batalio jer nemam novca na bacanje, a posle svadje sa upravom katedre/fakulteta (jest, i sa Djokovicem sam se svadjo)
Od polovine prosle godine zbog srpske price sa vlasnikom studija, postao free-lancer, sto mi JAKO NE ODGOVARA. Od tada trazim studio kome treba mlad par usiju, sa pristojnim predznanjem i ogromnom voljom za daljim usavrsavanjem.
Licno preferiram zivu gitarsku muziku, ali nemam etickih problema ni sa drugim pravcima . Oblasti expertize - snimanje i produkcija zivih instrumenata, narocito bubnja.
dovoljno??
@SVI
da li je neko iz cele price u ovom topiku shvatio da se SAMO sa skolom moze nauciti SVE????
ako jeste, neka procita ponovo
|
E, Arture, bas Dekiju kazem sinoc kako mi se dopao tvoj odgovor!!! Fina doza drchnosti, sigurnosti i vrlo jasna zelja da nesto zelis da uradish! Lepo...

Vec si nesto i uradio, kako kazes... Jos bolje! Ja tebe nisam svrstao u kategoriju par "pljuvacha" po starijim kolegama sa po njima "chudnim" stavom o shkolovanju... Nisi mi tako zvucao... pa je odgovor na tvoje pitanje @SVI... Da, mnogi su tako skapirali postove nekog momka "sa konsultacija" iznad... To se nije (cela sprdnja) odnosilo na tebe...
Elem... ne dozvoli da zazvuchis malo depresivno oko svega toga o cemu pricas... malo si u fazonu... Ma... pun mi je k***c svega vishe, ajde bre! To bih odvojio od one simpaticne drchnosti i ambicioznosti koju slutim... Na zalost, znas i sam da je ceo moj post sa "poslom" bio NA PRIMER, procitao si... Ja imam firmu i nisam pricao o Peri, Miki... Sprave su "realne", posao takodje... klijenti... ovakvi, onakvi... Ali, svakako, nisam davao ozbiljne ponude za posao... Interesovao me je vas stav... a, iskreno, tvoj mi se dopao... Podseca me na "mene" nekada...

. Mada, sad sam video gore, pa nisi ti mnogo mladji od nas... realno!
Ma tu smo, pricacemo jos, voleo bih da chujem sta radish... Dela i ideje presudjuju, to i sam znas! Pozdrav!
E, a onaj sto mu ispod avatara pise NEOCVALI PRDONJA te preduhitrio za posao!!!

Ali, konzilijum reche jutros da nije za FDU PRODUCENTA... voli kafanu i "sojke"!!! On je za Buffet!

Pozdrav...