View Single Post
Old 02-05-2006, 11:10 AM   #24
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Glass master, DDP

Quote:
Originally Posted by LACKY
....
Isto tako ti garantujem da si prvi covek koga sam do sada sreo kod nas i koji je zaiteresovan sta je DDP!
.....
S obzirom na to da sam uocio pojam DDP povezan za glass master (p.e.r.u.n. ga je spomenuo negde)... i s obzirom da sam naslutio sta bi to moglo biti... sasvim je logicno da me to interesuje jer je straight-forward put do cilja "zvuci onako kako smo hteli, a ne kako nas je snaslo"....

LACKY, DDP mi je "falio" kao kockica u mozaiku... nisam se tim delom mozaika mnogo bavio... ali sam slusao svakakve jadikovke... prosto ako DDPa nema trebalo bi ga napraviti... shvatas?

Pa to je postalo skoro normalno da se smaras mesecima oko nekog albuma i da ga onda bacis u kantu za djubre... tvoje kolege su se vec navikle na to... da produciraju muziku i da onda sav taj trud ukake zato sto tamo neko ne zna sta je DDP...

Apsolutno me ne zanima sto vecina ljudi ne cuje razlike,... na kraju, ja sam jedan od njih... ali ako vec nesto postoji, ljudi se dogovorili i napravili... onda to treba koristiti upravo zbog vasih kolega po belom svetu koji spadaju u grupu malobrojnih koji cuju razlike... zbog vas samih i vaseg posla i nase produkcije...

Ne moze se sa "rezancima" iz kante za djubre opravdati ulaganje u preskupe instrumente i studijsku opremu... nema smisla

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote