View Single Post
Old 02-05-2006, 01:54 AM   #48
perun
Pro Member

perun's Avatar

Default Re: snimanje i dizajn zvuka na FDU?

Quote:
Originally Posted by bezsmisla
mislim kad vec spominjete tu "poganu" rap muziku mozda bi bilo lepo raci da ona pravi vec 10 godina najvise para u svetu.Zanima me gde cu ja to da naucim da radim ako me nece niko zaposliti ni sa diplomom ni bez nje?ajde sad vi meni odgovorite.Zivim u Srbiji u kojoj sve ide na vezu i preko nekoga...naravno da me niko nece zaposliti jer nece da deli samnom to steceno znanje i pare u ovoj malecnoj zemlji.Ne postoji normalna skola u kojoj ce da nas nauce nesto,ne postoji niko ko ce da mi prizna neko steceno obrazovanje i sta sad?Zbog cega da me zaposlis?Na osnovu cega?...stvarno ne znam i mene iskreno zanima koji su to kriterijumi koje treba ispuniti?
p.s. ovde nema nikakvog sarkazma vec me iskreno zanimaju ove stvari.
Decko, tebe niko ne moze da nauci da radis nesto sto slusas svakog dana i o cemu imas vec formiranu svest! Pusti ta sranja o "trikovima" i ostalom... Pusti tajne Dr. Dre-a sa 6 snerova u karijeri... Naravno, nemoj da me protumacis pogresno za njega ili bilo koga slicnog... Ako si u tome, ako te zanima... Ne treba tebi SSL studio ili slicno da bi napravio MUZIKU!!! DECKO!!! Treba ti samo talenat, jasno zacrtan cilj koji se stvara nakon spontane ideje o necemu... pa razrada svega toga... A pricu o RAP PRODUKCIJI zaboravi... Dodji ti do nje, pa kad budes bio spreman da neku ZAJEBANU stvar i isproduciras, onda se bavi tim segmentom...

Muzika nije produkcija... jer ako nema muzike, ne cujes ni produkciju!!! Momci, ne zaboravite to... a ne pricam samo o Hip Hopu!

Pozdrav...
perun is offline   Reply With Quote