View Single Post
Old 02-05-2006, 01:24 AM   #3
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: -= Evrovizija 2006 - Grcka =-

Ideikuse, čudan ti je pogled na situaciju. Mislim da se razumemo, ja nisam neki fan tog matorog metal zvuka, slu?ao sam Maiden-e kao klinac i to mi je bilo dovoljno. Ali jesi li ti ikad pogledao Kraljevski Apartman u?ivo?
Mislim, manimo te fore "Ja mislim da ta muzika nije kvalitetna jer mi se personalno ne sviđa HM iz 80-ih".
Sa jedne strane svi se ?ale ovde na forumu kako se ne svira iz srca, i kako se samo radi za pare, tra lala a sa druge strane pogledaj sad stav u vezi njih. Znači pevač mator čovek, sviraju ono ?to vole, sebi za du?u, iz ljubavi, vidi? da im je lepo na koncertu. Vidi? i da je publici lepo. Ne interesuje ih moda, mediji, prođa na televiziji, sviraju tehnički vrlo lepo u?ivo, naprave koncert u BG-u pun do vrha. krajnje po?teno.
Pa jebo da li nam se sviđa muzika, ali zar to upravo nije ono ?to se svi ?alimo kako ga nema, neko iskreno bavljenje muzikom koje sa druge strane nije ostalo u spavaćoj sobi, nego i drugi ljudi to vole, dolaze na koncerte i kupuju album?

A ?to se tiče "Lordi"-ja totalni retro 80-ih. Oni su verovatno i najmek?i zvučno Finski HM bend, čak su i HIM o?tri za njih, jedino im je imid? takav kakav je. Kakve su sve budala?tine Finci ranije slali, ovo je svemir. A i treba malo razbiti koncept evrovizije, pola pesama koje zavr?e tamo su u neprekidnom kaskanju za time ?ta je aktuelno u muzici.
Dushan_S is offline   Reply With Quote