View Single Post
Old 01-05-2006, 01:59 PM   #198
p.e.r.u.n.
Guest

Default Re: Bufet "rumski"

Quote:
Originally Posted by Max
Uvreda = izvinjenje ..... ili tako funkcionise u civilizovanom svetu , a ako predjes postove videces da te nisam ni u jednom momentu uvredio osim sto sam izneo negativno misljenje o tvom radu ( na koje imam pravo , kao sto imas pravo da izneses i ti negativne kritike na moj rad ) .....

Pozdrav = ako si nekog zaboravio da pozdravis ...... a mislim da si me ti " pozdravio " dovoljno puta

Izvinjavam se ostatku foruma , ali insistiram na izvinjenju za uvrede koje su mi nanete .

Pozdrav

Pozdrav, treci put!!! Opusti se, zelim ti lepo druzenje samnom... Valjda takva zelja ne stoji uz "necasne" misli ili namere... A, da ti pravo kazem, kad smo se pokacili, setio sam se ko si, ali ne i sta radis... I kao sto i tad rekoh... Otvori thread, popljuj moj rad, moj pristup, a ne mene... Prica o Karleusi i "zagrevanju" stolice nije imala nikakve veze sa Threadom o Yamahi NS10M... Ili sam ja nesto propustio? Sumnjam...

Max-e, budi pozdravljen i nadaj se, kao i ja, vrlo konstruktivnim i prijateljski nastrojenim diskusijama... Necu da se vracam na nesto sto je bilo... Razmisljam o onome sto ce biti!!!
  Reply With Quote