Quote:
Originally Posted by Max
Moram da te podsetim da nisi banovan zbog svadje sa mnom ( jer se ja nisam svadjao sa tobom ....) nego zbog uvrede i agresivnog ponasanja .
Ali da budem u duhu sveopsteg dobrog raspolozenja , uz javno izvinjenje ( koje jos nisam procitao ) spreman sam da predjem preko uvreda .....
Pozdrav
|
Ja iz kurtoazije ne radim i ne pricam nista u zivotu... Moj pozdrav tebi (a smatram da sam i ja imao na cemu da ti zamerim, zasto je sve onda i puklo) znaci puno toga, a prvenstveno moj pomirljiv stav, nadam se i tvoj. Izvini nije teska rec, ali POZ|DRA znaci mnogo vise od toga... Obojica smo profesionalci, ja se ni ranije nisam krio iza svog imena (ne tumaci ovo kao sarkazam...) i samo sam pricao ono sto mislim... Doduse niko nije vidovit da zna ko sam, tj. kakva mi je dinamika govora, jer, na kraju krajeva, ovo je pisanje!

Nadam se da cemo biti konstruktivni obojica i jedan za drugog i za ostale clanove foruma!
Jos jednom, POZDRAV tebi, ne zelim da se vracamo na svadje, tj. uvrede sa Private-a i ostalo!
P.S. Kao sto vec rekoh, otkrivam opcije EDIT i ADD SMILES, tako da ce valjda sve biti jasnije!

D