Thread: Sta mislte....?
View Single Post
Old 29-04-2006, 02:07 AM   #36
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Default Re: Sta mislte....?

Ajde da budemo malo konstruktivni. Evo na primer, zasto nebi postojala podkategorija koja moze da se nazove, kao "Pocetnicki klub".
Gde bi se novopridoslim clanovima skromnijeg znanja, dala osnovna uputstva o ponasanju na forumu( znam da postoji pravilnik foruma) tipa( ako citate tridove ljudi koji polemisu na mnogo vecem nivou o stvarima edukativnog karakter pratite i nemojt upadati kao indijanci i lupetati itd.), a isti tako bi mogli postavljati pitanja o pocetnickim problemima koje imaju.
Vise puta sam pratio diskusije na forumima, i kada upadne pocetnik i odvali nesto, u vrlo kratkom roku post samo nestane, i niko se ne obazire. Diskusija tece svojim tokom normalno.
Pa evo secam se nedavno kada je Idekius sprecio raspravu (koja je pocela da se preterano usijava), izmedju Zagora decka iz Svajcarske. Jednostavno im je pobrisao postove i sve se smirilo.

Mislim da je to bio odlican potez, koji je sprecio budalastinu. Tu je covek polozio stvarni ispit moderatora( da je neko bio pribran u momentu kad je krenula guzva sa Perunom i Maxom to se mozda nebi zavrsilo na onako grozan nacin.Nas je ovde koliko nas je i svi smo razlicit i po senzibilitetu i po energiji, tako da mora ipak neko hladne glave da uskoci ako krenu stvari da izmicu kontroli.Toga ce neminovno uvek biti.Bolje je spreciti nego leciti tj. banovati)! I po meni je to jedna od bitnih uloga moderatora.

Last edited by LACKY; 29-04-2006 at 02:11 AM.
LACKY is offline   Reply With Quote