Evo, ja necu da kazem ni da sam DJ a ni producent ali pokusacu ti pojasniti...
Pod produkcijom, u mom slucaju, podrazumevam povremeno pravljenje muzike u sobnim, relativno skromnim, uslovima (MIDI KONTROLERI, PC, AUDIO KARTICA,MONITORI). Verovatno nijedna od stvari nece otici u studio na mastering pa bi bilo dobro da u tim, sobnim, uslovima zvuci sto je moguce bolje ali da to ipak ostane te klase ako tako mogu da kazem. Nemam pretenzije ka vrhunskim rezultatima, jer kao prvo, nemam ni vrhunsku opremu. Nemam potrebe za nekim superkvalitetnim snimanjem, ali bih voleo da povremeno mogu da nakacim gitaru ili mikrofon i usnimam nesto sto mozda ne treba da bude samo skica koja ce posle ponvo morati da se snima na drugoj boljoj opremi ukoliko bih hteo da od toga bude "nesto". To je ono sto je u mom slucaju produkcija, za ostale ne znam.

Za nekog ko muzikom pravi pare ovo je verovatno igranje... kako god. Kad je DJing u pitanju ASIO i 2 analogna izlaza su sve sto je potrebno.Verujem da je svaka kartica koja zadovoljava ova dva kriterijuma dovoljno dobra. Ono sto mene zanima jeste dali ti imas zamerke i kakve na kvalitet reprodukcije Fast Track Pro kartice ili mozda mozes da mi preporucis neku drugu zgodnu externu karticu sa 2 analogna stereo izlaza i po mogucnosti pretpojacalo.