Hej Boggy,
u Evropi su dosta nepoznati (za hardware) - najvazniji razlog tome: imaju samo driver-e za MAC-a ... (kazu da im je u Americi trziste za MAC-a posve dosta ... ocito ljudi imaju dosta novaca)
Upoznao sam oba brata. Jedan je genijalac u programiranju software-a a drugi muzicar. Nakon sto je drugi brat (muzicar) snimio album shvatili su, da je to jako skupo bilo (snimanje, studio, oprema, itd.) i krenuli u audio-borbu. Kao prvo su napravili software "Channelstrip" za ProTools (skorom na svakom TDM sistem-u, kojeg sam dosad vidio je instaliran plugin), nakon toga krenuli na hardware. Imaju jako kvalitetne interface-ove, koji imaju vec godinama buspowering preko firewire-a, super preamp-ove (na nivou jako poznatih i skupih "transparentnih" preamp-ova ...) jako kvalitetne driver-e i super su, ako imas koji problem (direktno razgovaras sa B.J.-om i on rijesava svaki problem jako brzo i efikasno). Nisu jeftini, ali dobijes super interface (imam ULN2).
pogledaj si:
www.mhlabs.com
Grace poznam, jer sam imao na test-u njihov 101 preamp. Pretvrd mi je bio u zvuku - bolje zvuki RNP od FMR audio. Po izgledu je Grace ludilo
Behringer su lopovi (slucaj Aphex exciter-a) i nebi ih uzeo za nista gdje prolazi zvuk - drugi je slucaj za controller-e i mozda jedina iznimka njihov sub, koji stvarno za tu lovu ne zvuci lose...
pozdrav
dgraph