Quote:
Originally Posted by Oggy
Mislim da to sto je nesto "rokerski" element, ne mora neophodno da znaci da je to "do jaja", ali znam da je to tvoj nacin da kazes upravo nesto pohvalno 
|
Ma taman posla da je za mene sve sto mirise na r'n'r dobro... Nikada ne bih pohvalio grupu "Kraljevski apartman"
Cinjenica je da je r'n'r muzika koja licno meni najvise prija... pogotovu modernije r'n'r varijante i maaaalcice sporije pesme...
Inace muziku i ne delim bas po stilovima, stim sto naravno postoji granica koja mi je nesvarljiva... a to su neukusni textovi na nivou retarda (cesta pojava) i lako prepoznatljivi elementi kicha (koji ne ostavljaju previse mesta za pricu sta je kich, a sta ne)... Ali toga moze biti u svakoj vrsti muzike i nijedan stil nije cist po tom pitanju...
Sto se posla tice, radim sve, ako postoji finansijski interes... Da ne uradih skoro onaj ethno jazz projekt (uskoro izlazi za RTS), ne bih kupio nove monitore

npr. (ma da je to odradjeno vise prijateljski, pesmice mi se svidjaju, a svirache zaista postujem), radim i radio reklame, a kamo li pesme, s' tim sto mi se ne svidja sve sto uradim... svako ima svoje dobre i lose momente...