Thread: Nazadni razvoj
View Single Post
Old 20-04-2006, 05:51 PM   #7
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: Nazadni razvoj

Pa moja poenta i jeste bila da me je uprkos nesrecnom zbiru jos nesrecnijih individua kupila upravo pesma i stara emocija prema njoj. To sve u kontekstu price o replikama hardvera.

Inace, ako ti ovo zvuci "Sanremovski" (sto moze biti i kompliment), sta da kazemo za original? Takodje, dobro znas da je moje polje muzickog interesovanja prilicno siroko, da sam se dosta vremena bavio (i bavim) rok muzikom, da je dobar deo mog zivota (17 godina skolovanja+ od tada do sada) "otisao" na bavljenje klasicnom muzikom, izmedju sam se bavio i elektronskom muzikom, a sada najvise (ali ne i jedino) radim u sferi
pop muzike (jer je tu najvise para). jedino sam tanak ("tanak" u mom slucaju samo figurativno ) sa jazz muzikom i narodnjacima. Mislim da to sto je nesto "rokerski" element, ne mora neophodno da znaci da je to "do jaja", ali znam da je to tvoj nacin da kazes upravo nesto pohvalno

p.s. Ta ispevavanja "za sve pare" koja te nerviraju, ja interno zovem "govnaranja", i iz ciste pristojnosti nisam naveo kao opis onoga sto mislim, ali sad kad si me naterao...
Ipak, mi ostaje dobar osecaj kad slusam pesmu

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote