Quote:
Originally Posted by Mogli
Ne znam zasto je na Benchmarku nemoguce dati oglas za neku prodaju, sve dok nemas 100 postova..?
|
E!, nemojmo da preteramo!
Benchmark je forum na kome imas u 4 sata ujutro po 200 ljudi(znas ono 98 usera i 102 gosta).
Nas nema nikada vise od 20, i ovo je
strukovni forum, i divno je cudo sto smo se i ovoliko sakupili!
Treba napraviti jedno poglavlje za pocetnike gde ce se postavljati pitanja tipa "kupio sam comp i mikrofon sta da radim da bih nesto snimio?"
A ti novopridosli clanovi mogu da prate naprednije tread-ove, i ako krenu da lupetaju gluposti da im se kaze "imas tamo pa prelistaj" i ne lupetaj!
To bre imate na mngim poznatim strukovnim forumima, gde dolazi mnogo ozbiljnih likova, i kada natrci indijanac i krene da lupeta, ne mozete da verujete kako ga iskuliraju.
Normalno!, nama je stalo do svakog clana, bez obzira na level znanja, i zato treba imati malo vise tolerancije.Jer smo mnogo manje podrucje i forum je na jezicima BivseJugoslovenskih naroda (ne znam kako drugacije da nazovem a da nekoga ne uvredim ili greskom izostavim). Tako da (da budemo realni) tesko ce da zaluta veci broj stranaca, cisto zbog jezika.
A pogotovo trad-ovi (u najvecem broju slucajeva novih clanova) tipa "pomoc" "hitno" "sta da radim" itd. koji te u startu iznervira kada udjes i vidis o cemu se radi.
Tred treba da nosi naziv koji ti odmah sugerise sta coveka zanima tipa "audio karta do 150 e savet " i nema dileme, uvek ce se naci neko u tom momentu raspolozen da posavetuje.
I to je prva stvar koju nekada treba i svi mi da imamo na umu, pa tako da uputimo i novopridosle a to je neka
opsta kultura ponasanja u forumskom saobracaju!