Quote:
Originally Posted by idekius
Ali ovo, iskopati neciji post iz 2003. i kriticki se osvrnuti na njega?! Pa to stvarno nema smisla, izuzev u svrhe licnih preganjanja po forumu i dokazivanja kako onaj drugi "ne zna" i sve mi to deluje besmisleno i kao proizvod dokolice... Pa se onda argumenti okrecu ovako i onako, ispadne da DSP (ili nesto trece) "ne valja", vec je bolje kupiti PC nego UAD, posto je DSP zastareo i to procita neko sa strane i upisa se od smeha... pa to ni na jednom svetskom forumu neces naci...
|
Ako si ovo uputio meni, moram da se ogradim... Nisam JA iskopao post i niti sam se kriticki osvrtao na njega pogotovo ne iz licnih razloga i u cilju dokazivanja da onaj drugi nista ne zna.
Post mi je bio sugerisan u toku rasprave u cilju razjasnjenja stavova, i samo iz tih razloga sam replicirao na njega. Daleko bilo da sam brckao po starim postovima i trazio one na kojima bi se dokazivao...
Sto se ostalih stvari tice, izvinjavam se celom Forumu ako sam ikoga ugrozio "kilometarskim" postovima, i trudicu se da se to vise ne ponovi.
pozdrav
bogi