Quote:
Originally Posted by idekius
Ne razumem se previse u kilometarska razmisljanja i samokriticna rasudjivanja, ali, znam sta zazvuci, a sta ne... ne kazem da je reaktor los, a to sto je Sandru u jednom trenutku bilo muka od ubedjivanja, pa se covek povukao, to je druga stvar... , inace, prelistaj Gearslutz i procitaj sta kazu o npr. Minimax-u i Virus-u za TC PoCo...
|
Ti i dalje reagujes kao da sam ja rekao da su Minimax i Virus djubreta. Eeeeej bre, pa nisam to rekao

. Mislim da su odlicni. Rekao sam da ni po cemu nisu posebni u odnosu na native plugove i naveo jedan komparativni primjer pominjuci NI plugove. Znaci poenta mojih postova, ako ih vec nisi shvatio, je da ne bi trebalo biti razlike izmedju DSP i native plugova, kada je u pitanju kvalitet, i da to ne zavisi od DSP procesora (osim kada oni pocnu da ogranicavaju svojom inferiornostcu) i racunara (osim kada racunari pocnu da ogranicavaju svojom inferiornostcu, a to nije slucaj jer iz dana u dan imamo sve bolje procesore, a Creamware PulsarII ima i dalje 6 DSP-ova citave dvije ili tri godine) , a ne da su native nadmocni. To sto vi Creamware-ovci i DSP-isti ne mozete da svarite malo dobronamjerne kritike je vas problem

.
Quote:
A uopste nisam na kraj srca... to sto Bogi i ti radite (obojica!) preganjajuci se po forumu sa kilometarskim postovima koji su sve, samo ne zdrava diskusija vezana za bilo sta sto ima veze sa poslom producenta, muzicara, aranzera stvarno nema nikakvog smisla...
|
Ja se u sustini slazem

, i vec sam napisao slicno...
http://www.rumski.com/forum/showthre...t=13917&page=4
Quote:
Ja za tvoj predjasnji trip o tome da je DSP kanteterina znam, mislio sam da si u medjuvremenu promenio misljenje, Ivan Studiotonac je takodje u to vreme tvrdio isto, pa sada ima 2XUAD + TC Powerkore... O.K., normalno je promeniti misljenje... to valjda svi rade, radim i ja...
|
Ama bozji covjece, sve pogresno shvatas. Naveo sam mane DSP-a da bih spustio njegovu ubilacku svemoc medj alate koji mogu da kuvaju kafu i prave palacinke dok si zauzet miksanjem najnovijeg projekta

. Zar ovo nije najbolji odgovor momku koji je skoro pitao nesto u vezi UAD-a, jer je kao cuo od prijatelja da je za Elektroniku must have (ajd za sve ostalo, ali koji ce mu klinac UAD za elektroniku...wtf ? ).
Quote:
Ali ovo, iskopati neciji post iz 2003. i kriticki se osvrnuti na njega?! Pa to stvarno nema smisla, izuzev u svrhe licnih preganjanja po forumu i dokazivanja kako onaj drugi "ne zna" i sve mi to deluje besmisleno i kao proizvod dokolice... Pa se onda argumenti okrecu ovako i onako, ispadne da DSP (ili nesto trece) "ne valja", vec je bolje kupiti PC nego UAD, posto je DSP zastareo i to procita neko sa strane i upisa se od smeha... pa to ni na jednom svetskom forumu neces naci...
|
I ja sam se iznenadio...Ja sam naveo taj post da pokazem da se bavim problematikom odavno (mozda ne toliko strucno kao boggy, za koga cijenim da zna vise od mene).
Mi smo se osvrnuli na to, jer smo htjeli da naucimo nesto novo. A dokazivanje je sastavni dio toga

. Borba, dokazivanje je sastavni dio zivota i bez njih je bezveze

.
Quote:
Boggyjevo znanje cenim i postujem, ocigledno je da covek zna sta radi, tvoje takodje... uopste ne sporim tvoje poznavanje racunara, taman posla..., ali, nemojte uplitati ozbiljen stvari u licna, ne prepucavanja, vec bukvalna preganjanja po forumu koja su na ivici spama.... paralelna i u vise tema...
|
Mislim da si ti jedini koji se u svoj ovoj prici neprimjereno "palis"

. Gdje smo to ja i Boggy rekli nesto jedan drugome licno, i neprimjereno. Mi samo stavljamo argumente, svaki na svoj tas, i dajemo svoje zakljucke (koje kao sto vidis pokusavamo pribliziti), koji su licni, i ne mora ih svako prihvatiti kao svoj.