Thread: Muzicka kartica
View Single Post
Old 17-04-2006, 05:08 PM   #78
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: Principi DSP-a

Ne razumem se previse u kilometarska razmisljanja i samokriticna rasudjivanja, ali, znam sta zazvuci, a sta ne... ne kazem da je reaktor los, a to sto je Sandru u jednom trenutku bilo muka od ubedjivanja, pa se covek povukao, to je druga stvar... , inace, prelistaj Gearslutz i procitaj sta kazu o npr. Minimax-u i Virus-u za TC PoCo...

A uopste nisam na kraj srca... to sto Bogi i ti radite (obojica!) preganjajuci se po forumu sa kilometarskim postovima koji su sve, samo ne zdrava diskusija vezana za bilo sta sto ima veze sa poslom producenta, muzicara, aranzera stvarno nema nikakvog smisla...

Ja za tvoj predjasnji trip o tome da je DSP kanteterina znam, mislio sam da si u medjuvremenu promenio misljenje, Ivan Studiotonac je takodje u to vreme tvrdio isto, pa sada ima 2XUAD + TC Powerkore... O.K., normalno je promeniti misljenje... to valjda svi rade, radim i ja...

Ali ovo, iskopati neciji post iz 2003. i kriticki se osvrnuti na njega?! Pa to stvarno nema smisla, izuzev u svrhe licnih preganjanja po forumu i dokazivanja kako onaj drugi "ne zna" i sve mi to deluje besmisleno i kao proizvod dokolice... Pa se onda argumenti okrecu ovako i onako, ispadne da DSP (ili nesto trece) "ne valja", vec je bolje kupiti PC nego UAD, posto je DSP zastareo i to procita neko sa strane i upisa se od smeha... pa to ni na jednom svetskom forumu neces naci...

Boggyjevo znanje cenim i postujem, ocigledno je da covek zna sta radi, tvoje takodje... uopste ne sporim tvoje poznavanje racunara, taman posla..., ali, nemojte uplitati ozbiljen stvari u licna, ne prepucavanja, vec bukvalna preganjanja po forumu koja su na ivici spama.... paralelna i u vise tema...