View Single Post
Old 11-04-2006, 10:09 AM   #6
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Default Re: Pomoc opet Cubase SX

Quote:
Originally Posted by Oggy
Ne mislim da je terratec sranje, ali je Emu 1212m od tog tvog drasticno bolji.
Projekat od sx3, kao ni bilo koji drugi projekat od bilo kog drugog, za verziju naprednijeg programa, ne mozes otvoriti u prethodnoj verziji, ali zato svaki stari (u tvom slucaju sx2 u sx3) mozes otvoriti u novom.
meni jos uvek nije do kraja jasno da li ti to drzis 2 kartice u jednom kompjuteru istovremeno aktivirane ili su u pitanju 2 kompjutera?
Ukoliko je jedan, to je jedan od boljih razloga za tvoje muke.
Terratec je losija kartica samo u jednom ..?um. Ostalo sve je kao i EMU i BOLJE. Za?to jer ih imam i znam u cemu je prica.EMU i unatoc najnovijim drajverima i mala dlakica zasmeta i mora? restartat igru. EWX Terratec ..na njoj mo?e? rezati slaninu..cijepati drva ili ne?to slicno.Nikad ama bas nikad ne zaka?e. U konacnici kad sve renderira? i masterira? te snimi? na CD razlike kao i da nema. Naravno ugodnije je raditi na EMU.
Imam obje kartice godinama na JEDNOM compu i nikad mi nisu stvarali problema. Tek kad sa instalirao SX3 i Nuendo3 poceli su problemi.

PS: Izgleda da se stanje drasticno popravilo reinstalirao sam sve. Cubase i 2, 3 i Nuendo.Za sada radi bez zakucavanja.

Stvar je jasna previ?e su potopljeni i zato ih treba dobrano posu?ti.

Last edited by idvi; 11-04-2006 at 10:16 AM.
idvi is offline   Reply With Quote