Pomoc opet Cubase SX
Radi se o "tajanstvenom" kliktanju krckanju u "CUBASE 3.0.2.623"kao da je preopterecen procesor ....a nije.
konfig: AMD Athlon 2166 MHz (13x167)3000+
1024 ME DDR SDRAM
MB :Abit NF7-sl.NFORCE2.SATA-R
Graf ATIMOBILITY Radeon 9200 (128)
Zvuk: Terratec 24/96 , EMU 1212
HDD Maxtor (80 Gb serial ata 7200)) dvije particije (sistem a druga projeckti)
HDD Maxtor 160 Gb (ser ata 7200) na tom disku imam virtual memoriju itd
Dakle ovako u projecktu imam 7 midi traka (+ 3 wave) pokrenuto je i 7 vst instrum Virt Gutarist ,El Guitarist , Trilogy,Hypersonic,B4, BFD i Saxlab.
Procesor je na 20 kad startam penje se na 30 najvise 40 e i tad pocinje negdje nakon nekog vremene ?tekat ..kočiti krckat i onda opet dalje i tako redom.A procesor poskakiva do 70.
Napominjem da drugi projekat priblizno isto eff i instrumenta ide glatko.Sve se radi u Cubase 3
U "dvojci" izgleda ne..naime jos nisam potpuno provijerio jer ju moram instalirati ali sjecam se da neki stari projeckti nisu nikad stekali kao u trojci. Kako i dali mogu otvarati projeckte nastale u trojci u dvojci..koliko me pamet sluzi to nisam mogao tj. otvarao je tracke bez instrumenata..obratno ide.
Sto sam provjeravao..defrag oba diska mjenjanje virtualne memorije(na diskovima)..kao i bez nje itd. Iskljucivanjem pjedinih instr. Ista stvar ..prvo se stanje popravi ako isljucim napr VRG a drugi puta Trilogy itd..nema pravila.Cini mi se da ipak neki od tih vodenjaka tu nekaj z?.va.
Mozda ima kakvih savjeta. Hvala!