View Single Post
Old 09-04-2006, 12:55 AM   #7
misko063
Junior Member

Default Re: Majice RUMSKI konacno :)

Ja imam dosta iskustva sa produkcijom majica, tj. radio sam to za par domacih sajtova i na zalost to obicno ide ovako.

Prvo svi smaraju "gazdu" foruma za majice, kao svi hoce i tako, pa onda kada se napravi anketa, svaki deseti hoce, i na kraju kada treba da se konkretno poruci, (da se da kes, pare, gotovina...) uzmu moderatori i jos par ljudi okolo. A majice se retko isplate ispod 100 komada. Na kraju, covek sizne i vidi da se dzabe i angazovao. Sve u svemu, obzirom na broj clanova, ako prodate 20, treba da budete srecni, a na tu kolicinu, ne znam ko ce da vam radi stampu. Prva boja je oko 30 centi a svaka sledeca oko 20. Dobra majica (zaista dobra od "interloka") ne moze da se sasije ispod 2-3 Eura da valja! Ako se jos i malo dizajnira, cena vrtoglavo ide na gore.

Moze i da se veze na majici, to je oko 1.5 Euro, za slozeniji logotip, a ovaj vas nije bas jednostavan.

Ako mene pitate, kontaktirajte neku firmu koja i ovako deli majice, poput Rode, Knjaz Milosa i sl. da vam daju pedesetak majica (za njih nije nista) i samo dostampajte svoj logo. To bi trebalo najjeftinije da vas izadje.

Ako nemate koga, mozete mene da kontaktirate, napravicu vam graficko resenje, tj. pripremu free.
misko063 is offline   Reply With Quote