Re: Majice RUMSKI konacno :)
Ja imam dosta iskustva sa produkcijom majica, tj. radio sam to za par domacih sajtova i na zalost to obicno ide ovako.
Prvo svi smaraju "gazdu" foruma za majice, kao svi hoce i tako, pa onda kada se napravi anketa, svaki deseti hoce, i na kraju kada treba da se konkretno poruci, (da se da kes, pare, gotovina...) uzmu moderatori i jos par ljudi okolo. A majice se retko isplate ispod 100 komada. Na kraju, covek sizne i vidi da se dzabe i angazovao. Sve u svemu, obzirom na broj clanova, ako prodate 20, treba da budete srecni, a na tu kolicinu, ne znam ko ce da vam radi stampu. Prva boja je oko 30 centi a svaka sledeca oko 20. Dobra majica (zaista dobra od "interloka") ne moze da se sasije ispod 2-3 Eura da valja! Ako se jos i malo dizajnira, cena vrtoglavo ide na gore.
Moze i da se veze na majici, to je oko 1.5 Euro, za slozeniji logotip, a ovaj vas nije bas jednostavan.
Ako mene pitate, kontaktirajte neku firmu koja i ovako deli majice, poput Rode, Knjaz Milosa i sl. da vam daju pedesetak majica (za njih nije nista) i samo dostampajte svoj logo. To bi trebalo najjeftinije da vas izadje.
Ako nemate koga, mozete mene da kontaktirate, napravicu vam graficko resenje, tj. pripremu free.
|