View Single Post
Old 05-04-2006, 07:22 PM   #38
Nemania
Pro Member

Nemania's Avatar

Default Re: Usnimavanje zivog hora i gudaca?

Nisam bio tu pa se do sada nisam ni kacio na net. Pa sad videh ovo cudo i to sto napisa "Boban" koji kaze da bi hor trebao da se snimi (2 po 2) na malo vecoj tezgaroskoj mikseti, u gluvoj sobi 1x1.5, na 2 mikrofona od 150 evra.Ne ovo nisam dobronamerno shvatio!Sem toga to nije hor i orkestar srednje skole vec profesionalni hor i orkestar muzicke akademije, dirigent Katalin Tasic, klasicna gitara takodje prof. na akademiji a ni ja nisam skolarac vec student.. Nisam do sada nikada imao iskustva sa horom (zbog toga sam otvorio ovo pitanje na forumu), ali sam svakako imao iskustva u globalu sa muz. produkcijom koja je vec dosta puta prezentovana narodnim masama,dalje, sa Leontinom sam dobar i vec dugo saradjujemo tako da to ne bi bilo "muzenje" kao sto rece "Boban". Pa bih zamolio one koji se ne razumeju u ovo da ne pisu nesto sto ne znaju i ne umeju da rade.P.S. Vec je dogovoreno, snima se na akademiji(sala je sasvim ok), i za razliku od nekih studija na veoma dobroj opremi("Radar" recording, Nojman mikrofoni...) Ali puno hvala ostalim ljudima na forumu i savetima.Ovim bih zeleo da zatvorim ovaj topic.Pozz, cujemo se!!!

Last edited by Nemania; 06-04-2006 at 11:19 AM.
Nemania is offline   Reply With Quote