Quote:
Originally Posted by Tazman
Ne , ja sam samo pitao za misljenje o RAZLIKAMA izmedju uada i PoCora i sta bi se vise isplatilo posto neznam nikoga sa PoCorom pa neznam ni kako radi . Drugo , ja UOPSTE nesugerisem da treba imati uada da bi se radila produkcija , ja samo kazem da ljudi koji ga imaju su ekstra zadovoljni kartom i da je razlika u produkciji primetna . Naravno da se podrazumeva da moras da znas da je koristis da bi dobio rezultate , ko uostalom i sa bilo kojom drugom spravom , i naravno da sam uad nece praviti hitove ali ce u svakom slucaju doprineti kvalitetu produkcije . Ono sto sam reko je da sam slusao stvari radjene sa i bez uada i da razlika definitivno postoji kao i pozitivno misljenje vlasnika karata koji kazu da je fenomenalna a doticni vlasnici profi rade trens za pare i smatram da su kompetentni da daju takve komentare . Ovo sve napisah da pinga nebi pomislio kako je uad sasvim nepotrebna stvar (sto se iz prethodnih postova na ovomthread-u moze lako pomisliti ) koja nebi donela rezultate vredne para koje kosta ( naravno uz odgovarajuce znanje o upotrebi i posedovanje adekvatnog ostatka opreme )
|
Desila se jedna greska, tj. moj previd, gde sam u jednom momentu pomislio da si ti otvorio thread i ti pitao "da li treba".
Stoga, ona moja izjava iz prethodnog posta ne stoji, jer iznosis svoje misljenje, ali takodje ne stoji ni to da si pricao o razlikama izmedju UAD i PoCo, jer jedino sto pominjes u svojim postovima osim UADa i je URS na pocetku
Takodje mislim da sam vrlo kompetentan (kao sto to mislim i za Gianfranca) da dam takvo misljenje i primetices da nigde nisam napisao da je UAD los, ali ne mogu da napisem ni "kupi, to ce da resi sve tvoje probleme", kad covek definitivno nema jos izdefinisan ni stav, ni ukus, niti ima dovoljno iskustva cim se ovakve rasprave vode.
Ja sam inace za to da sve dolazi u svoje vreme, osim, ako neko ne pliva u parama, pa ga boli uvo da li je bacio 1000 i kusur evra ili ih je mudro ulozio.
Eto... Cista dobra namera.