View Single Post
Old 05-04-2006, 04:36 AM   #14
Tazman
Member

Tazman's Avatar

Default Re: mozhe li mi uad pomoci ??

Ne , ja sam samo pitao za misljenje o RAZLIKAMA izmedju uada i PoCora i sta bi se vise isplatilo posto neznam nikoga sa PoCorom pa neznam ni kako radi . Drugo , ja UOPSTE nesugerisem da treba imati uada da bi se radila produkcija , ja samo kazem da ljudi koji ga imaju su ekstra zadovoljni kartom i da je razlika u produkciji primetna . Naravno da se podrazumeva da moras da znas da je koristis da bi dobio rezultate , ko uostalom i sa bilo kojom drugom spravom , i naravno da sam uad nece praviti hitove ali ce u svakom slucaju doprineti kvalitetu produkcije . Ono sto sam reko je da sam slusao stvari radjene sa i bez uada i da razlika definitivno postoji kao i pozitivno misljenje vlasnika karata koji kazu da je fenomenalna a doticni vlasnici profi rade trens za pare i smatram da su kompetentni da daju takve komentare . Ovo sve napisah da pinga nebi pomislio kako je uad sasvim nepotrebna stvar (sto se iz prethodnih postova na ovomthread-u moze lako pomisliti ) koja nebi donela rezultate vredne para koje kosta ( naravno uz odgovarajuce znanje o upotrebi i posedovanje adekvatnog ostatka opreme )