View Single Post
Old 03-04-2006, 11:21 PM   #22
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: Jelena Karleusa, interviju...

Quote:
Originally Posted by Gianfranco
Ne samo na tom sajtu vec na stotine sajtova i foruma moze da se nadje izjava da je mozak najveci seksualni organ,ili na engleskom "brain is the biggest sex organ" (ukucaj u google na primer)
Par puta sam i na televiziji cuo takve izjave od poznatih psihologa itd...
Kada Dr. Jovan Maric kaze tako nesto onda to zvuci "pametno" a kada Karleusa kaze onda mi zauzmemo suvise bukvalisticki stav i ismevamo je kako je glupa!?
Mozda je stvarno glupa,ali ovo nije najbolji dokaz za to!
Pa pazi, zna? ono o milion muva koje jedu go'na pa kad ih je toliko, mora da su u pravu.
Ovo za Krleu?u sam i ja rekao, postoji već predubeđenje da je ona ovo ili ono, ona je mislila ok, ali ne ume da se izra?ava kako treba, a to nije samo zbog te izjave nego i onoga ?to priča neposredno pre.
?to se tiče toga "seksualni organ", bukvalno izraz označava telesni organ koji ima fizičku ulogu u reprodukciji. Po?to je celo telo povezano, naravno, onda je i ko?a seksualni organ, jer se naje?i? kad vidi? dobru ribu, i kosa je seksualni organ, jer se mu?karci napale na kosu neke ribe, i nokti su seksualni organ, kad ih riba zabije u njihova leđa, i tako u nedogled, tačnije, najveći deo tela ima neke veze sa seksualno?ću po toj logici. Zato mi je izraz malo rogobatan, jer zaista, organ je tehnički deo tela koji ima neku vrlo jasnu funkciju. Naravno, postoji mnogo stvari koje narod uzme zdravo za gotovo, i posle niko ne primećuje da su glupe. Evo ja sam upravo u "Hard rock cafe" majci i naravno cafe se pi?e sa jednim f a ne dva. E sad ja znam čoveka koji zna da je to budala?tina ali je i ona napisao caffe, jer svi ostali to rade, ispao bi on budala. (caffe je za kafu kao napitak, a cafe za mesto gde se ispija) Čuo sam da se vi?e puta govori da je mozak erogena zona ili jo? bolje, da je ljudski um ono u čemu se nalazi seksualnost, ili da je intelekt najveći afrodizijak i slično i sve su mi to nekako srećniji izrazi od ovog.
Dushan_S is offline   Reply With Quote