Thread: Waves plugin?
View Single Post
Old 02-04-2006, 04:39 PM   #5
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: Waves plugin?

Cuo i ja to isto... he, he...
Prvobitna informacija je da ce biti vodenizovani i UAD, CreamWare, URS Compressori i SSL Waves...

Ali, neka bude samo Waves SSL i to je strava...

Ja imam kompletnog UAD-a, izuzev Space ECHO i Boss CE-1...

MultiBand kompresor ne koristim (jer sam glup za njega, a nikako da nadjem vremena da ga chackam), a Roland Dimension D je PUN POGODAK... nije napadan chorus koji pravi ono uau, uau, topao je i shirok...

Vrlo je primenljiv na svemu i svacemu... na gitarama, vocalu, bass-u, doboshu... Stvarno pitko zvuci... Turish na se send i vozi Misko

Jedva cekam da izadje i UAD-Neve i ocekujem da ce to za nas "kompijuterashe" uz Waves SSL i URS biti milina...

Neko je gore napisao kako Waves SSL nije identican SSL-u... normalno, tako i ocekujem... dovoljno je da radi kvalitetom UAD-a i to je vise nego O.K...

Sad... ima jos nesto... Ako je Skopy (Babe) slagao mene, lazem i ja vas, ali po njegovoj prici Vlada Negovanovic je poredio 1176LN sa UAD-a i 1176LN hardware i rekao da je razlika stvarno minimilna, ako uopste i postoji...
Lacky je radio sa Vladom, pa mozda zna nesto o ovoj izjavi?

Ja nisam imao prilike da cujem hardwerski 1176 LN i neznam kako zvuci...
Znam kako zvuci ovaj na UAD-u i on radi odlicno...

Pultec takodje, a i Fairchild (za grupe instrumenata)... to isto kazu i na gearslutz, a to je forum (pored ovog) koji smatram merodavnim...

Sto se tice te price kojom smo krenuli, analogno, ili digitalno...
Ja neznam i ne mogu nista da kazem jer gomilu stvari nisam ni video, ni chuo... znam kako radi dobra digitalija i losa analogija... vrhunske analogne uredjaje nisam imao prilike da vidim na delu, pa je bilo kakva moja konstatacija suvisna...

Jednu stvar znam... a to je za sta radi vreme... sigurno...

********EDIT************************************** *****************************

Ufff... izvinjavam se... to "analogno vs. digitalno je u komsijskom topicu... par reda gore ili dole...
Ne zamerite... MB pivo je ucinilo svoje Ono je vrlo analogno i takvo treba i da ostane

Last edited by lesha; 02-04-2006 at 05:31 PM.
idekius is offline   Reply With Quote