Quote:
Originally Posted by Arthur
ovo je, inace i bilo pocetno stanje stvari, i problem nije resen, tako da, kao sto rekoh, ideje su dobrodosle.
@boggy
bice da iz objektivnih okolnosti ti i Vai ne govorite istim jezikom te bi vas zamolio da se fokusiramo na problem a ne na apstraktnu filozofiju ko bi sta trebao da kaze i na koji nacin. Hvala vam obojici na iskreno dobroj nameri.
|
Izmeri to sto sam ti rekao, pa cemo imati oko cega da se fokusiramo, ovako imamo tvoju formalnu pricu o sobi, nemamo izmerene frekvencije, i dotle cemo (hm... apstraktno?) filozofirati do besvesti... meni nije tesko. Ne moze ti niko na apstraktno pitanje dati konkretan odgovor. Pojave u akustici se moraju meriti, kako? Kako god znas i umes.... ja sam ti predlozio jedan jeftin i tebi dostupan nacin. Ja ne umem "gledanjem u pasulj" da ti ista predlozim.
Takodje, primeti da nemamo ni skicu sobe, ni raspored "namestaja", ni "raspored" azmafona... imamo samo tvoju (apstraktnu) pricu o sobi odredjene kvadrature (mislim da ni visinu nemamo) koja je "tretirana" azmafonom. Ja mogu (mozda cak i volim) da diskutujem apstraktno, ali ako ti pritom ocekujes nesto konkretno... onda budi konkretan.
pozdrav
bogi