View Single Post
Old 30-03-2006, 04:45 AM   #13
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: Mikrofon za el. gitare

Line6 odlicno radi kada nemas dovoljno skup/iskusan chain. Stvarno odradjuje posao fantasticno i brzo, al u svakom slucaju prava pojacala u pravim okolnostima zvuce bolje i fleksibilnije. to mi zapravo najvise smeta kod line6, nedostatak raznovrsnosti.. uspevam izvuci jednocifren broj solidnih farbi za raznorazne namene (veoma isplativ ucinak!), ali kad sam bas napaljen na idealni sound, malo me iznervira sto mu je tolerancija na experimentisanje niska.
@oggy
Nisam mislio na razliku izmedju bete i obicne 57ice, jer ih nikada ni nisam A/B testirao, uglavnom nisam imao priliku. U akademiji imaju dve bete, a kod vitasa samo obicne, pa ih nikad nisam uparivao tako da ne znam. Oni koji jesu kazu da su bete "neverno" ostrije...
@doompax
svakako da lose koriscenje i odrzavanje mikrofona pa cak i dinamickog, moze dovesti do promene u zvuku. Eno ja imam jedno 2-3 spaljene sm58 iz prostorije za vezbanje, rade i dalje, al malo kome se svidja kako inace, ozvucavanje kabineta i dobijanja "istog zvuka kao uzivo" je prilicno tesko, i na to utice dosta faktora. Slobodno procitaj Sleepermanov tutorijal za koji ces naci link u sticky-ju u sobi Gitarska produkcija, gde je ovom threadu i mesto... (!?)
Arthur is offline   Reply With Quote