View Single Post
Old 28-03-2006, 11:47 AM   #59
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: TOTO - najprecenjeniji band ever

Quote:
Originally Posted by Max
a i veruj mi , na par moderatorskih akcija da se banuje zbog nepristojnosti , moj stav je bio da mu ipak damo jos poneku sansu da se smiri , jer je covek iz posla .... i zbog mene ( i jos par ljudi ) je i ostao toliko dugo ..... inace bi bio banovan davno pre tog incidenta

taj incident je samo kap koja je prelila casu ...... nikako sujetan cin nekoga ..... u krajnjem slucaju ja nemam moc da ga banujem .....

Pozdrav
Ovo je ziva istina.
Zagore, nemam nameru da napadam Peruna, niti da branim Maxa. Mogu samo da ti kazem neke stvari koje su se desile, pa da ti pomognem da izvuces zakljucak.
Perun se pojavio niotkuda i poceo da deli packe , moguce na njemu svojstven, prijateljski nacin, ali mi to ni tad, a ni sad nismo mogli (i kako bi?) da znamo.
Njegovi postovi su imali gomilu vulgarnosti koje su odmah izeditovane i dovedene u formu veoma pristojnog obracanja, te sa ove distance, ti nemas pravi uvid u ono sto je covek rekao. Moguce da neko od admina ima cak pristup originalnim postovima...
To sto je on mozda preke prirode, ne daje mu za pravo da se na clanovima foruma izivljava iliti "normalno komunicira".
Ja nemam nameru da ovim putem pricam ista lose o coveku dalje od onog sto se desilo ovde, jer ja momka stvarno ne poznajem licno i cuo sam od par ljudi da on nije bas takav kako se predstvavio, ali moras da vodis racuna da na netu ima dosta verovatnoce da se dese nesporazumi, a pogotovu kada imas tvrd stav i nacin obracanja poput njegovog.
On je tvoj drugar i ja to postujem. Verovatno bih se i ja zalozio za svog prijatelja onako kako ti to radis, ali podji od sebe, pa daj sebi iskren odgovor, da li je prema tebi neko bio arogantan, surov, nepravedan ili zlonameran?
Na kraju, jos uvek si ovde, a sumnjam da bi bio da imas bilo kakvu od navedenih neprijatnosti...
Svi se mi privatno ponasamo na odredjen nacin u krugu ljudi koji nas znaju i koji nas vole i prihvataju sa nasim manama, ali ako u prvih nekoliko postova, nastupi neznanac sa svojim "privatnim" navikama ophodjenja, to itekako moze da zasmeta ljudima i da pripomogne sticanju pogresne slike o istom.

Kao sto rece Max, uvek moze da se ponovo registruje i pocne od pocetka, ali normalno. Na taj nacin ce biti u prilici da podeli svoje znanje sa drugima, a i sam nesto da nauci. Ako pritom uspe da obuzda poriv za napusavanjem, svi ce biti u "plusu".

Ja se raspisah a rucak mi zagore (Zagore... , ali mi je stvarno zagoreo ), a dolaze i ljudi na snimanje....
Pozdrav!

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote