View Single Post
Old 28-03-2006, 02:42 AM   #54
zagor
Member

zagor's Avatar

Default Re: TOTO - najprecenjeniji band ever

Oggy, bas sam se nesto zainteresovao i pretumbao malo history u SEARCHu. Nasao sam taj "okrshaj" vezan za Maxa i Peruna... Zanimljivo, ali ako te ne mrzi, obrati paznju isam... Perun prica sa ostalima ( svojim standardnim tonom, ne vidim neku agresivnost.... doduse, dobri smo prijatelji ) o Yamahama NS10M... ti ga pitas da li zeli da navodjenjem svog monitoringa istakne kako ima pare ili kako je nadmocniji od drugih ovde... to je nevazno... bitan je epilog gde se MAX pojavljuje sasvim slucajno i pocinje da pljuje poslednji Karleusin album, a cini mi se da to nije bila tema threada, niti se u bilo kom smislu uklopila u isti...

Ako pricamo o sujeti, bez ljutnje, u svim tim postovima najvise sam je osetio kod Maxa u tom momentu... kazem, sumnjam da gresim jer coveka poznajem jako dobro, mnogo stvari smo i radili skupa ( pricam o Perunu )... Tako da mi je utisak, posle male pretrage, isti... mnogo sujete i nepotrebnih varnica... a za taj PM, nema govora, teske reci... ali na PM-u.

Ovo pisem vise tebi direktno, kad smo vec dotakli temu... slobodno obrisi posle ovaj moj post, nebitan je za TOTO... mada je i TOTO THREAD izgubio smisao, skoro vec na samom pocetku...

Pozdrav...
zagor is offline   Reply With Quote