View Single Post
Old 27-03-2006, 10:26 PM   #52
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Default Re: TOTO - najprecenjeniji band ever

Quote:
Originally Posted by LACKY
Izvini ovo nije pocelo sa "svidja mi se" ili "ne svidja",na to niko nebi ni reagovao!
Vec je lagano krenulo sa "ovi su prevaranti i precenjeni"a to prevazilazi pricu o ukusu na koji svako ima pravo!
Svako od nas moze da kaze, da mu se neciji rad ne dopada, ito je normalno.Ali ako kazes,ne argumentovano da je neko prevarant, onda je to provokacija!
Evo posto sam ja prvi poceo, sad cu biti vrlo ozbiljan

Thread je krenuo kao interna sala i moja je greska sto ga nisam stavio u Off topic.
Drugo, niko nije rekao da su prevaranti (ako su precenjeni ne znaci da su prevaranti), niko ih nije pljuvao, niko nije rekao da D. Pajic nije najpoznatiji i verovatno i najbolji klavijaturista sa ovih prostora. Nemojmo mesati babe i zabe. Takodje, niko nije zamerio gorepomenutom bendu sto je pop bend, zato je dobro pazljivije procitati prethodno napisano pre tako ostrih i prilicno iskljucivih stavova. A sto se tice kontra-argumenata, ja ih nesto ne videh, sem kod bassistema i kvu-a. Sve ostalo je bilo u fazonu - kako mozete da ih pljujete kad su oni po deafaultu najbolji
A sad iz mojih nekoliko uglova, takodje ozbiljno:

kao muzicar - kapa dole, jedan od sviracki najboljih sastava iz slicnih zanrova.

kao snimatelj i covek koji radi mixeve (mixer, kako vec ) - kapa dole, slusati i uciti

kao SLUSALAC!!!- bend koji me apsolutno nicim ne dotice, jedan u nizu bendova bez meni jasno iskazane i prenesene emocije

kao tezgaros - svirao neke njihove hitove i nikada ni jedan nije imao neku bitno dobru reakciju na svirci medju obicnim slusaocima. Izbaceni iz repertoara, osim za muzicke zabave

kao producent (obuhvata sva prethodna gledista) - da li ima smisla praviti pesme i pokusati ziveti od istih, koje kod nas u dobroj meri vole uglavnom muzicari i njihove devojke (a pri tom nisu nesto tvoje naj emotivnije i najlicnije, pa te bas briga ko ce da ih slusa - al' tebi lepo)? Na zapadu - verovatno, gde je trziste ceo svet, ali.....

Da li je ovo pljuvanje sto rekoh?