View Single Post
Old 27-03-2006, 06:46 PM   #22
dr.Ru
Administrator

dr.Ru's Avatar

Default Re: Da li biste placali clanarinu na Rumskom ?

Upravo je ovo jako bitna tema koja ceka svoj epilog. Mogu reci da ste svi u pravu, jer izvlacim iz "glasa naroda" ono sto je svima zajednicko. Bice promena. One su nuzne. Nadam se da cemo pametno odigrati.
Moram da ponovim po ko zna koji put: ja sam po profesiji advokat a ne vlasnik studija. Zato i imam razumevanja: na ovom mestu ima, vec poprilican broj, profesionalaca u audio domenu. Oni zasluzuju "neku vrstu kataloga" jer je u njihovom interesu. Isto tako, imamo i inzinjera zvuka koji bi, opet u svom interesu, davali misljenja o akustici, mernim instrumentima.
Obicni korisnici, naravno, po praksi stranih foruma, ce promenu najmanje osetiti, jer nece placati sadrzaj foruma, onakav kakav je sad.
Slazem se i oko integracije Portala i Foruma.... priznacete, forum je trenutno mnogo aktivniji od portala.
Isto tako, mene su ranije ubedili u jednu stvar: zasto da ne? Zasto ne poveriti uredjenje najbitnijih tema (koje su free) nekome ko ce ih ocistiti od spama i dati u PDF? Naravno, platiti moderatoru da to i ucini.
Od kojih para platit?
Pa od budzeta rumski.com
Sta ce ciniti taj budzet?
Vracamo se na pocetak.... to je osnovni dogovor o komercijalizaciji koji moramo da se dogovorimo.

Pozdrav