View Single Post
Old 27-03-2006, 02:53 PM   #51
zagor
Member

zagor's Avatar

Default Re: TOTO - najprecenjeniji band ever

Quote:
Originally Posted by Oggy
Mene malo nervira ovo latentno nasilnistvo tipa: "Ti ne mislis da je ono sto se meni svidja fantasticno, sram te bilo (ili nesto mnogo gore)".

Bez bilo kakve namere da ulazim u bilo kakve "okrsaje" na temu "svidja mi se- ne svidja mi se" mogu da kazem da ni jednom recju ne mogu da osporim da Toto ima vrhunsku produkciju, da su vrhunski sviraci i da su mi vrhunski nezanimljivi.
Najmrskija su mi ta podilazenja nekim ustaljenim tezama koje za nekog i jesu ispravne, ali da to predje u to da niko ne sme nista da kaze kao argument protiv...?
Jos jedan problem mentaliteta je sto svaku takvu izjavu, ljudi shvataju uperenom licno protiv sebe i to ne vodi nicemu, osim svadji.
Dakle bez prozivki i slicnih zatezanja. Svako ima prava na svoje misljenje i reakcija na to ne moze i ne sme da bude podsmeh ili neko izvestaceno iscudjavanje, pa cak i kad mu se ne svidja Toto, kao meni.
Pozdrav

Da, samo da se umesham na sekund... Toto ni mene nije zanimao, ali moram da priznam da je nivo svega oko te grupe bio na zavidnom nivou... Od A do SH!!!

A tvoj stav je OK i navodno ce se sloziti svi oko toga. A jednog chlana... tj. Peruna ste ishutirali sa foruma, bas zbog tog "licnog" tripa. Neko je to "licno" shvatio... A prevara je bila u tome da je jedan chlan sa kojim se pokachio na Private-u javno postovao njegovu poruku. To je bilo licno... ali ne javno. Samo je neko to zloupotrebio.

Eto toliko o kolegijalnosti i sujeti od koje ovde generalno sve prshti!!!

Pozdrav svima...
zagor is offline   Reply With Quote