Quote:
Originally Posted by Oggy
Mene malo nervira ovo latentno nasilnistvo tipa: "Ti ne mislis da je ono sto se meni svidja fantasticno, sram te bilo (ili nesto mnogo gore)".
Bez bilo kakve namere da ulazim u bilo kakve "okrsaje" na temu "svidja mi se- ne svidja mi se" mogu da kazem da ni jednom recju ne mogu da osporim da Toto ima vrhunsku produkciju, da su vrhunski sviraci i da su mi vrhunski nezanimljivi.
Najmrskija su mi ta podilazenja nekim ustaljenim tezama koje za nekog i jesu ispravne, ali da to predje u to da niko ne sme nista da kaze kao argument protiv...?
Jos jedan problem mentaliteta je sto svaku takvu izjavu, ljudi shvataju uperenom licno protiv sebe i to ne vodi nicemu, osim svadji.
Dakle bez prozivki i slicnih zatezanja. Svako ima prava na svoje misljenje i reakcija na to ne moze i ne sme da bude podsmeh ili neko izvestaceno iscudjavanje, pa cak i kad mu se ne svidja Toto, kao meni.
Pozdrav
|
Da, samo da se umesham na sekund... Toto ni mene nije zanimao, ali moram da priznam da je nivo svega oko te grupe bio na zavidnom nivou... Od A do SH!!!
A tvoj stav je OK i navodno ce se sloziti svi oko toga. A jednog chlana... tj. Peruna ste ishutirali sa foruma, bas zbog tog "licnog" tripa. Neko je to "licno" shvatio... A prevara je bila u tome da je jedan chlan sa kojim se pokachio na Private-u javno postovao njegovu poruku. To je bilo licno... ali ne javno. Samo je neko to zloupotrebio.
Eto toliko o kolegijalnosti i sujeti od koje ovde generalno sve prshti!!!
Pozdrav svima...