View Single Post
Old 27-03-2006, 07:56 AM   #14
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: Da li biste placali clanarinu na Rumskom ?

Meni zaista ne smeta da u rubrici "oglasi" prodaje ko i sta hoce, ali zna se sta je oglas kupujes-prodajes, a sta reklama...

Reklama Erinog studija u rubrici "Dizajn i konstrukcija studija" je brutalan primer! Pogotovu sto se tu provlaci i ono sto moze da se tumaci kao "bolji smo nego izvesni pop pevach"... Kako je krenulo, samo fale postovi "snimajte kod Mike, ima bolji preamp nego Zika"...

Kacenje slika u reklamne svrhe je takodje skroz bezveze...
Svidja mi se ideja da se na forumu otvori deo sa nazivom recimo "Katalog studija" gde ce svako ko plati (ili ne plati, zavisno od dogovora) moci da uploaduje slike, ispise reference i odradi marketing za svoj studio...

Ja imam svoj privatni sajt (nekolicina saradnika i ja) gde lepo stoji sta se radi, sta se radilo... klasican marketing, ali mi ne pada na pamet da u te svrhe zloupotrebljavam forum...

Rubrika "Dizajn i konstrukcija studija" je lepo i dobronamerno zamisljena, ali je ocigledno zloupotrebljena i u svrhu reklame i u svrhu prozivki konkurencije i to nebi trebalo da bude tako... Naravno, prozivka kolega ne dolazi u obzir ni u enentualnom "Katalogu studija"... To su stvari koje prvenstveno zavise od kolegijalnosti i vaspitanja onoga ko pise, ali ocigledno da ih treba predvideti i pravilnikom...

Cinjenica je da mnogi sa ovog sajta, koji zaista imaju iza sebe radove duzne postovanja, nikada nisu radili marketng na ovom sajtu... to dosta govori... neko ima savest i kulturu koriscenja foruma, neko nema...