View Single Post
Old 27-03-2006, 02:12 AM   #11
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Default Re: Da li biste placali clanarinu na Rumskom ?

E evo sada mog predloga!
Posto sam malo upoznao forum(pa i neke ljude sa foruma)evo jednog predloga, o kome sam razmisljao par dana.Pojavom trida o Erinom studiu Rama Lama(koji po meni objavljen i sa marketinskom pozadinom kako studia tako i akusticara),shvatih da bi mozda bilo dobro otvorit poseban forum (koji bi bio komercijalnog karaktera). Za reklamiranje, kako studia, tako i prodavnica, i pruzanje bilo kakvih usluga vezanih za muziku.Naravno svako kacenje trida bi se placalo(na primer 10 e godisnj) i bio bi neki limit velicine trida(na primer 4 fotke i pisana strana teksta dizajnirano kako kome odgovara).Tridovi bi bili zatvoreni za postovanje a ljudi bi imali mogucnost(normalno)da preko objavljenih kontakata komuniciraju sa oglasavacem ili putem private poruka.Tridove bih namerno ostavio bez postova da se to nebi sirilo u nedogled nego da bude u stvari prava marketing strana.Kao sto rekoh mislim da bise od tih donacija moglo pomoci coveku koji snosi troskove odrzavanja ovog sajta.
Kao predlagac, ako vam se ova ideja dopada i sam sam spreman da budem prvi koji ce da participira za prvi oglas(siguran sam da ima jos dosta ljudi koji ce to da urade a evo i ja se obavezujem da cu neke ljude iz posla nagovoriti da stave svoj tred).
Isto tako mislim, da je to veoma korisno za stuido koji je tek u povoju, i nema bog zna kakve reference. Da bi ljudi znali da postoje i da se cuje za njih.
Pa ajde da vidimo sta mislite o ovome!

Last edited by LACKY; 27-03-2006 at 02:28 AM.
LACKY is offline