Quote:
Imam ALESYS ANDROMEDU i MOOG VOYAGER, prvo sam bio kupio ANDROMEDU, vise sam platio nego za MOOG.
Ta ANDROMEDA nije vredna kolko jedne tipke na MOOG, IGRACKA od sinta, eto to je danasnja ANALOGIJA tih sintova.
|
Quote:
Cluster, predji na TI ili VOYAGER zaboravices sve NORDLEADE i Cove.
|
Andromeda je strasan sint. Strasan!
Konacno sam ju uspio svirati nekoliko sati u shopu zajedno sa TI-em, NL3, Voyagerom itd. i definitivno mi se najvise dopala. Kako se to moze usporedjivati sa Voyagerom? To su dva svijeta. Ajd probaj na Voyageru napraviti nesto tipa Vangelis, da te vidim. To je ovak izbanalizirano receno, ali je istina. Andromedin zvuk "Vintage strings"-a, "Ober"-padova, a i nekih drugih "analognih" zvukova mogu danasnji (i buduci) va-i i ostali digitalci samo sanjati. Cuje se ona analogija, nemozes pogrijesiti. Bas sto se tice padova i stringsa, jedini va koji se koliko-toliko priblizio tome je Supernova, ali i to nije dokraja to. Imam Supernovu 2 pa mogu suditi. To je definitivno najanalognije zvuceci va sto je postojao. To je naravno moje misljenje. Tu i tamo nije toliko cist, definiran u zvuku ko Virus ili Nord, ali se nevjerovatne stvari daju iz nje izvuci.
Sto se tice TI-a i Norda, danas bi si radje kupio NL3 koliko god da je "stara" stvar. Zvuci puno prirodnije od aktualnog Virusa, sto u vrijeme Virusa C i B ne bi rekao nikada. Da mi das danas birati, radje bi si uzeo C nego TI. C je Virus, tko je probao, zna. TI hoce biti i Virus i hrpa drugih sinteva. Osim toga, prenakicen je efektima. Moje najvece razocaranja. Definitivno zadrzavam svojeg Classic-a!
I u buducnosti kupujem A6. Nadam se da ce ju proizvoditi jos 2-3 godine da kupim novu.
Eto, tolko...