View Single Post
Old 20-03-2006, 03:32 PM   #2
subasa
Junior Member

Default Re: Beovizija / Eurovision

Pozdrav svima,jer sam prvi put na forumu.
Treba da se kaze da je odluka g-dina Tijanica da nas diskvalifikuje sa Eurosong-a zbog tkz.nepravde na tragu svega sto se u Srbiji radilo u vreme g-dina Miloševića.Objasniću jer ovo sto se desdava nije nista novo.
Pravila kako se bira predstavnik za Eurosong prihvatili su i Beograd i Podgorica.Pre godinu dana desila se apsolutno identična situacija.Šta smo naučili - ništa!
Ponovo smo pristali da se takmičimo po istim pravilima i sada kada smo izgubili,mi po starom dobrom običaju ne priznajemo realnost nego kao nojevi nabijamo glavu u pesak ili još bolje kao kalimero plačemo i vičemo "pa to je nepravda".Hoćemo ponovo da se takmičimo i tako again sve dok ne pobedimo mi.jer bože moj nije fer da izgubimo.
Gospodin Tijanić je odbacio sva pravila i kao pravi predstavnik nebeskog naroda uzeo pravdu u svoje ruke, pa nek košta šta košta.Ovaj put jer je stvar benignija neće nas bombardovati, ali ćemo da platimo kaznu za vožnju u pijanom stanju.I neće nam dati da se igramo jedno vreme dok ne naučimo da poštujemo pravila.A možda Tijanić ubedi protivnike da je to normalno, da kad izgubiš regularno,ipak ti dobiješ nagradu.By the way,njegov poziv Podgorici da se kao dogovorimo je najblesavija stvar koju sam skoro cuo...O čemu da se dogovorimo?!Kao šta je bilo bilo je,glasanje je bilo bez veze, pa ljudi smo valjda!!!???
Dve godine No name pobedjuje,'ajde reci cu, na kvarno, ali ima ona narodna poslovica koja kaze:
Ako me jednom prevaris, ti si magarac, ali ako me dva puta prevaris, e onda sam ja magarac..
subasa is offline