Thread: Waldorf Oziveo?
View Single Post
Old 19-03-2006, 03:15 AM   #7
clusterchord
mod?rateur analogue

clusterchord's Avatar

Default Re: Waldorf Oziveo?

Quote:
Originally Posted by Moritz
mada i ja konja za trku imam, KAWAI K5000s ....retko cudna zverka.
super sprava, nazalost nisam imao vremena da dublje uronim prije nego sam ga prodao prije par godina(K5000W). trebala mi hitno lova. ambient padovi i neki fx i leadovi zvuce totalno originalno.
Quote:
Originally Posted by relis
Sumnjam da ce se vratiti proizvodnji bilo kojeg od prijasnjih modela. Ako im s jednim va-om poput q-a nije islo prije par godina, mislim da ce danas jos manje ici...
pa nebi bas rekao da im "nije islo". prodali su na tone Q, microQ podvrsta u svim mogucim verzijama. ima ih naokolo k'o pljeve. propali su zbog Q+ i AFB16 filter banke..

slazem se da je pitanje kako bi im danas islo i da "Soft sve vise napada" ono sto ne po kvaliteti, bar po agresivnom marketingu. problem je sto prodaju ne odredjuju profesionalci tj. koristenje na albumima, koji su minorni dio trzista, vec "home studio" odn. "hobby" trziste - a tu je kvalitativna razlika nebitna ako mozes za mali dio cijene imat kvazi simulaciju na kompu. kad dodas u tu jednadzbu piratstvo, tj. "daj mi besplatno", ode sve u piksu marmeladu..

Starter, koja je caka sa registracijom Neurona VS ?? nisam upucen u to, pa da se ne zaje..??

clusterchord is offline   Reply With Quote