View Single Post
Old 12-03-2006, 04:29 AM   #63
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: Beovizija / Eurovision

Samo cekam prvog ko ce da mi prica nesto o nivou nase muzike, velikim profesionalcima i nivou na kom se nalazi nasa muzika...

Svaka cast za ljude iz zirija koji su glasali nepristrasno i sinoc i preksinoc...
Licno mislim da je onde najpodesnija pesma u tom trenutno aktuelnom evrovizijskom fazonu bila pesma Romale, romali (ili tako nesto) koju je izvodila Ana Nikolic... a i cini mi se da je i matrica za tu pesmu bila prilicno dobro odradjena, ma da nisam mogao nesto preterano da cujem zbog loseg prenosa...

Lackiju sa foruma, takodje cestitke za pesmu...

Sto se tice mnogih, ispod svakog nivoa... pojedinci su pevali takve falshcine, da je ono zaista nedostojno i iole boljeg amatera, a kamo li pevacha koji ozbiljno konkurise da pretstavlja svoju zemlju na nekom inostranom estivalu. Neke matrice su mi delovale kao da su ih pravila deca na chasu OTO-a. Par linijica i to je kao pesma... a taj koji ih je pustio tamo nema dva grama mozga...
Pravi naziv za ova desavanja je: -BANDA!

Glasanje Crnogorskog dela zirija je zaista sramno i ni malo im ne sluzi na cast... ipak su oni muzicari... A momci iz grupe No Name su poslednji kreteni ako prihvate pobedu osvojenu na onakav nacin... Valjda imaju za toliko obraza da ne dozvole da zbog nekog ucesca na festivalu u Atini ostanu upamceni kao deo lopovske mashinerije...

Meni licno se ne dopada ni pesma Mungosa, Flamingosa, ili kako se vec zovu, No Name jos manje, kad bolje razmislim, ne svidja mi se bas ni ta Evrovizija , ali ovo nema veze sa tim... Jebo te, svi Srbi dali glasove Mungosima, a svi Montenegrosi No Name-u, samo sto su Srbi glasali i za Crnogorce, pa samim tim i za No Name (po neko hteo da ne bude bas do te mere nesavestan), a Crnogorci iskljucivo za Crnogorce... Pa jel' to jebe lood zbunjenog?

Last edited by idekius; 12-03-2006 at 05:22 AM.
idekius is offline