Re: kako snimiti
Da mislil sam na emulated DI out(marshall avt),to je jedini izlaz iz pojačala,pa napisah line out.Znači da zaboravim obrtanje faza?Okej.Ne volim snimat ba? preko tog izlaza,jer jako dobro simulira mikrofon,a onda takav zvuk ne mogu stavit pod amplitube il guitar rig,ne zvuči dobro probal sam(jer zvuk koji je već simuliran mikrofonski,simulira? jo? jedanput pa to i ne ispada ba? najbolje).Moram priznati da mi je najbolji sound dok spajam gitaru direktno u line in na mixeru(na soundcraftu sa uključenim hi-z reduktorom) i obradim ga sa gore navedenim pluginovima,no to mi predstavlja problem jer ne mogu snimit na taj način dvije trake istovremeno,a htel bi se malo poigrat soundom gitare.Mogu snimit prvo jednu traku pa onda ponoviti isto,no problem je kod improvizacije,koju nikad ne ?trebam na pamet,pa se vi?e ne sjećam prek čega sam pre?el,pogotovo ako radim komp od kojih desetak prolaza.Jedina je mogućnost u tom slučaju kopirati već snimljenu traku no kolko čitah to dovodi do poni?tavanja faza,pa ju treba obrnuti,al mi se sve to skupa čini ko velika enigma,jer ne ku?im to ba? najbolje.
|