View Single Post
Old 27-02-2006, 12:53 PM   #53
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: Beovizija / Eurovision

Quote:
Originally Posted by LACKY
To je je tako verovatno u dosta slucajeva.Nas su na Beoviziju zvali nismo kupovali od njih pesme nismo dali 3 soma a nemamo ni politicke klanove cak stavise dali su nam 1500e za troskove snimanja!
bibermusic.com
Sto je dovoljan pokazatelj da arsini nisu za sve isti.
Neko mora da plati, a neko da moli, kumi i poteze veze.
I sve to ne bi bilo uopste strasno da je to jedan od privatnih festivala (mislim, jeste privatan, Prezin...) tipa Budva, HN i ZR, ali kao samoproklamovani (samonametnuti) festival koji vrsi selekciju za Eurosong, morao bi da ima isti parametar za sve, pa ako se placa za izradu pesme, onda svima da se plati, a ako se placa ucesce, onda svi da plate, jer to nije obicna manifestacija, vec festival koji predstavlja zemlju. Istina je da je Eurosong slivnik evropske muzike, ali ipak to je takmicenje zemalja i tako se tome treba i pristupiti.
Daleko od toga da imam nesto protiv sto Biber ucestvuje, cak naprotiv. Ali isto tako znam ko sve ucestvuje, a ko sve ne ucestvuje zbog "ovih" ili "onih" razloga. Rastko je definitivno zvezda koja nije iz te seljoberske price i on je verovatno pozvan da festival na kome su zvezde Granda favoriti, a Ana Bekuta (sto jos i nije najgore) dobro kotirana, ipak "zamirise" i na nesto malo (mnogo) kulturnije.
Kako god, cuo sam i Flamingose i "zvezde", i da budem iskren, teska srca priznajem da kada bih morao (a ne moram ) da ja odlucim, da bi to verovatno bile "zvede" (jebote, ovo je cist paradoks)...
Katastrofa!

Nego, mene zanima Laky, da li smo se mi mozda upoznali jesenas?
Dosao sam sa Mikijem nesto do vaseg ateljea i tamo je bio Rastko, lepi crni pas (Anja bese?) i jos dvojica momaka koja su odvijala neke VSTi. RAdili su muziku koja je licila na smak sveta za otvaranje neke izlozbe tipa "CRna rupa" ili nesto tako...
Da ne zovu tebe "Matori"?

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline