View Single Post
Old 13-02-2006, 09:21 AM   #3
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Default Re: Programiranje bubnjeva putem elektronaca

Thanks na izvjestaju.

Da odgovorim na neke stvarcice...

Sto se modula tice, nekakav modul imaju i ovi sto cemo posuditi. Cinele ne bi kupovali za njega niti bi kupovali elektronce opcenito jer ih Filip stvarno ne podnosi i ovo je prilika samo radi te posudbe.

Sto se udarca rim shot/snare tice... Ma ne bojim se pogreske, nego je to zvuk koji obozavam! Istovremeni udarac. Znaci, palica je polozena vodoravno i udarac ide i na snare i sa strane. To nisi nikad cuo? Vinnie Colauta to radi konstantno.

Bubnjevi na kojima si ti radio puno bolji nego ovi sto cemo mi sad posuditi, ali evo cisto da na vrijeme znam koliko od toga mogu ocekivati. Pa ako nista drugo, bar za razvijanje ideje ritma, zasto ne? I to je velika stvar.

A Filip je definitivno u glazbi za taj projekt na kojemu radimo, tako da ce to ici izvrsno. Poceo je sad intenzivnije svirati u posljednje vrijeme, pa je opet u svom elementu kao nekad. Ne jos 100%, ali skoro. Uskoro. Kad sam ga dosla cuti kako svira, jednostavno sam shvatila da nema tog "programera" koji moze tako nesto napraviti. Bilo to suptilno ili kompleksno.... toliko dinamike i toliko osjecaja sa toliko uskladena 4 uda..... a mi bi to sa par prstica? Ponovno me odusevio svojim sviranjem i za moje stvari ce ici u studio, a za ovo sto radimo za projekte drugih ljudi cemo pokusati putem ovih elektronoca ako bude islo tako.

To sto nema hi-hat u ovom setu je bas sj..... Lako za druge cinele... Ali valjda cemo nesto smisliti i za to. Javim kad krenemo. Vjerojatno slijedeci tjedan kad se on vrati s puta.
ANITA is offline   Reply With Quote