View Single Post
Old 05-02-2006, 11:00 PM   #16
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Default Re: Prezasicenost....

Rjesenje je u necem sto zaista nema nikakve veze s glazbom! Vec sam i sama prije koju godinu otvorila temu o ovome ranije i moje rjesenje je konkretno slikanje. Izvadim svoj slikarski stalak, suhe pastele, razmaknem zavjese, pustim sunce i glazbu neku koja me ne podsjeca na moju ili poslove druge u studiju i slikam. To radim dan, dva, tri i kao da sam u drugom svijetu tih dana. Onda se vratim POTPUNO svjeza glazbi i studiju i svemu. Zato sto je to potpuno odmicanje uma od jednog ka drugome sto ga zaokuplja.
Igrice ne smatram rjesenjima jer u to vrijeme ti nisi aktivno postojao.... usmjerio si se na nesto na nacin lagano zatupljujuci i to nikako nije aktivan odmor koji ti je potreban. A upravo to ti treba -aktivan odmor. Znaci, nesto sto ce ti odvratiti paznju 100% vremena jer u tome uzivas.
U cemu jos uzivas? Sto volis raditi? Gdje nisi dugo bio a volio si tamo ici? Ili gdje nisi nikad bio, a htio si? Koju aktivnost ili talenat bi volio imati ili razviti ga?
Tako nesto smisli.

Takoder. Ovo sto je Arthur govorio o kompromisnom radu i slicno. To je toliko demotivirajuce da je rezultat u potpunosti jasan i predviljdiv. Ali moj savjet je isti. Odmicanje uma aktivnoscu u kojoj postojis (znaci ne igrice, TV, kina, opijanja, droge i slicno) i na koju se mozes usmjeriti jer ti ja zanimljiva i ispunjavajuca.

Sretno!

ANITA is offline   Reply With Quote