Quote:
Originally Posted by idekius
Kako se kod vas manifestuje?
-Osecaj gadjenja kad pogledam u Nuendo...
-Nezainteresovanost za slusanje muzike, izuzev za ono sto mi se zaista svidja i sto volim mimo posla... apsolutno nevezano za produkciju, aranzman...
-Zainteresovanost za "GTA San Andreas" (video igrica) i overclockovanje graficke kartice
-Izbegavanje obaveza i "razvlacenje" dok se radi...
-Gubitak kriterijuma u slusanju, tj. cas mi se nesto svidja, cas ne, a u stvari neznam ni ja sta hocu...
Ukoliko vam se desi ovako nesto, kako to "lecite"?
|
Zvuci veoma poznato... Ali nisi rekao da li je u pitanju kreativna kriza koja se odnosi na sopstvenu muziku ili je u pitanju prezasicenost poslovima koje si ugovorio? Ako je ovo drugo, tu ti nema spasa osim da mislis na sve ono lepo sto ces kupiti od novca koji ces zaraditi (iznos je nebitan, bitna je motivacija). Ako je u pitanju kreativna kriza, GTA je odlicno resenje - inspiraciju ne treba silovati jer se ona od toga vrlo uspesno brani.
Mozda nije losa ideja uzeti sam od sebe neplaceno odsustvo od par dana u kojem neces prici kompjuteru i ostaloj opremi ili ces u ta tri dana raditi sve one dosadne poslove kao sto su defragmentacija diskova, sredjivanje akai biblioteke, backup zavrsenih projekata, itd itd. Nakon toga se covek oseti kao da krece od pocetka, a to ume da pomogne.