View Single Post
Old 02-02-2006, 05:37 PM   #27
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: coBra studio Bijeljina + PRIMACOUSTIC

Zdravo Tiki, FrankoPanko, zvincic.

Ponovo slicna prica...
"Ako neko ne misli kao ja znaci da ne misli", ili sta vec.

Zvincic, sam si rekao da se jos nisi okusao u sredjivanju akustike, i dokazivanju svojih shvatanja sta se tu desava na svojoj kozi... koliko vidim. Mozes davati savete drugima, to ti niko na svetu ne moze zabraniti, to je tvoja odluka, samo se upitaj da li je to korektno.

FrankoPanko, koliko vidim u onome sto si pisao, dok si imao "spuzvu" u studiju to ti nije valjalo, ali cini mi se da si rekao da tada nisi imao nikakve bass-trapove, ili se varam,... Kada bi to isto ponovio sa tvojim novim materijalom, odnosno pobacao sadasnje bass trapove, da li bi bilo razlike?

Tiki the Boyler, pokusaj da ne reagujes na provokacije na ovaj nacin, jer postoji jos clanova Foruma koji se uopste ne oglasavaju niti pisu na ovu temu, ali je citaju. Ostavlja ruzan utisak, za koji sam siguran da nisi imao nameru da ostavis... te ako ti nije tesko, pokusaj sam da izeditujes svoj post da bude lepsi. Ubuduce, pokusaj da ignorises stvari koje te trigeruju, jer to posle ode ko zna gde, a tema vise nema smisla...

Sto se tice same teme, sigurno bi bilo najbolje da se bolje proveri efikasnost Primacoustica. Ukljucujuci i merenja pre i posle, i subjektivni test u realnom radu, sa napisanim utiscima korisnika koji su zeleli to da probaju, na ovom Forumu. Tako nesto bi bilo mnogo korisnije nego kilometarske rasprave ovakvog tipa, koje nemaju veze sa temom.

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote