View Single Post
Old 01-02-2006, 04:53 PM   #25
FrankoPanko
Senior Member

FrankoPanko's Avatar

Default Re: coBra studio Bijeljina + PRIMACOUSTIC

Tiki, oprosti, mozda sam krivo za svoj slucaj upotrijebio termin "spuzva", naime ovo sto zovu "Primacoustic" i ne znam koje su mu cijene, imam tu srecu da 10-tak kilometara od mene postoji "rezaona" takve "spuzve" ( firma se zove "Izopur") koja ,istina, nije kao obicna, vec je cvrsca, nezapaljiva i gusca. Ako bolje pogledas na zidovima mojeg studia imam takvu "spuzvu" koju sam kupio na kilo (3 Eura/Kg) jer je u programu rezanja bila mala greska (zadnji val nije dobro odrezan), a naravno rezu i po narudzbi pa pretpostavljam da onaj ugao ("toblerona") na tvojoj slici ne bi trebao biti vise od 20 Eura. A sto se tice frekvencija ispod 300 Hz jos uvijek sumnjam da takvi "tobleroni" mogu odradit posao, jer po zakonu fizike bass trap (onaj sendvic od visece ploce iverice i tervola ) rezonira na niskoj frekvenciji (utvrdjeno proracunom), dok Primacoustic ,ako je univerzalan kako moze davat dobre rezultate u razlicitim volumenima prostorija? Usput, u "Izopuru" proizvode i "ljuske" od purpena koji mogu posluziti za valjkaste bas trapove. Pozdrav.
FrankoPanko is offline   Reply With Quote