Quote:
Originally Posted by Tiki the Boyler
Zvina, kada prvi put budeš imao priliku da radiš sa Primacousticom i slušao rezultate primjene - pričaćemo o tome! Ja sam imao sličan stav, dok se nisam uvjerio svojim čulima - sluha, vida, dodira i mirisa! (kušao nisam!)
Dakle, za razliku od svih drugih spužvi (iliti pjena) sa kojima sam se igrao, dvije table Primacoustica koje stoje pored mene i konstatno su izložene suncu, udarcima i drapanju od strane prisutnih - ni za sekundu nisu promijenile formu i funkciju!
Svi znamo da spužva nakon nekog (nažalost veoma kratkog) vremena promijeni boju. Primacoustic NE!
Svi znamo da spužva nakon nekog (nažalost veoma kratkog) vremena počne da se osipa i "emituje" mikročestice u vazduh.
Primacoustic NE
Svi znamo da spužva nakon nekog (nažalost veoma kratkog) vremena počne da smrdi!
[COLOR=black]Primacoustic NE
|
sve ok, vjerujem da su izdrzljive.
ali, daj mi reci nesto sto me strasno zanima. koliko su TESKI ovi bass trapovi koje ste nakeljili u kuteve?
Quote:
Ne želim diskreditovati bilo koga, ali... bilo bi sjajno kada bismo konačno svi radili svoj posao!
Kapiraš?
|
jedino ne kapiram jesi ti trgovac ili strucnjak za akustiku
sve mi nekako baca na ovo prvo, bez uvrede
nije da imam nesto protiv trgovaca, ili, da ne pomislis slucajno, protiv tvoje firme jer sam u istoj (ako se i hrvatski artist vodi pod zajednicku firmu) ostavio hrpicu novaca, i jos cu ostaviti jer su cijene konkurentne!
jedino ne volim kad mi trgovac prodaje muda pod bubrege
btw. zaboravih nesto reci, pogledaj malo fotografije i dizajne pro studija....ne znam u koliko ces naci spuzvu (pod spuzvu mislim na sve slicne proizvode, auralex, primacoustics, wavepanels itd...)...
ajd da ne se ne prepiremo bez veze, ja se povlacim iz teme posto ionako nije mjesto za ovakvu raspravu (ako su admini/moderatori voljni razdvojiti raspravu u novi topic onda bi mogli i nastaviti jer me cisto zanimaju grafovi koeficijenta absorpcije po frekvencijama).
volio bi doduse da mogu uzivo cuti to cudo tehnike i da mi dokazes da nisam u pravu