View Single Post
Old 01-02-2006, 02:59 PM   #23
Tiki the Boyler
Moderator

Tiki the Boyler's Avatar

Default Re: coBra studio Bijeljina + PRIMACOUSTIC

Quote:
Originally Posted by zvincic
ps. tiki, spuzva je samo spuzva, ma koliko mi sutjeli o tome
ili da kazem, pjena

Zvina, kada prvi put bude? imao priliku da radi? sa Primacousticom i slu?ao rezultate primjene - pričaćemo o tome! Ja sam imao sličan stav, dok se nisam uvjerio svojim čulima - sluha, vida, dodira i mirisa! (ku?ao nisam!)
Dakle, za razliku od svih drugih spu?vi (iliti pjena) sa kojima sam se igrao, dvije table Primacoustica koje stoje pored mene i konstatno su izlo?ene suncu, udarcima i drapanju od strane prisutnih - ni za sekundu nisu promijenile formu i funkciju!
Svi znamo da spu?va nakon nekog (na?alost veoma kratkog) vremena promijeni boju. Primacoustic NE!
Svi znamo da spu?va nakon nekog (na?alost veoma kratkog) vremena počne da se osipa i "emituje" mikročestice u vazduh.
Primacoustic NE!
Svi znamo da spu?va nakon nekog (na?alost veoma kratkog) vremena počne da smrdi!
Primacoustic NE!

Znam da zvučim kao reklama, ali ne marim puno za to! Ne ?elim mijenjati ničije mi?ljenje, ali pričam ono ?to sam u praksi iskusio!

A ?to se tiče "Master Handbook of Acoustics", već du?e vrijeme je u mojoj biblioteci!
Ali, kao ?to nikad neće? cvjećarku sa ugla (sa stravičnom voljom i ?eljom) naučiti da vr?i DNK analizu, tako mislim da je i?čitavanje tako obimnog ?tiva apsolutno besmisleno ljudima koji nemaju dobru osnovu da shvate napisano! Ne ?elim diskreditovati bilo koga, ali... bilo bi sjajno kada bismo konačno svi radili svoj posao!

Kapira??

Tiki the Boyler is offline   Reply With Quote