Thread: URCstudio
View Single Post
Old 31-01-2006, 07:50 AM   #2
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: URCstudio

Quote:
Originally Posted by Tiki the Boyler
Na skici sve to izgleda malo glupkasto...
Ali ako sam ja dobro skontao gabrite prostorije (8x8) ispada da je re?ija u prvom "rje?enju" veličine 4x5 metara, ?to daje poprilično puno prostora za manevrisanje sa monitorima... (koji vjerovatno neće biti Dynaudio M3P ili slično) Iz tog razloga sam ja sačuvao sobu za pivu!
Ma najvaznije je da ljudi krenu da rade, ali ne naopako... nema u akustici niceg idealnog.

Quote:
@ ridge
Nema frke stari... Mislim da je Rumski jedno pozitivno mjesto i da takvo treba ostati!
Jo? samo ne?to... Ja stavih smajli nakon predloga, koji nije značio "ponosan sam ?to sam pametan" nego "uzmite brzinsko rje?enje sa rezervom"...
A apsolutno se sla?em da je glupo praviti bilo kakvo rje?enje na osnovu skice! Zato u mom prvom postu stoji "javi se na PM" jer smo ja i rebelwarrior na sat i po vo?nje autom...

U svakom slučaju... idemo dalje!
Zanimljivo je koliko cesto clanovi Rumskog energicno i provokativno reaguju, bez obzira da li su u pravu ili ne... to je valjda zbog "situacije"...

Takodje sam siguran 100% (svo vreme ) da ridge nije ni pogledao koliko ste vi udaljeni medjusobno, a akustika se tesko sredjuje "preko zice"... tako da je uvek bolja 1 (jedna) Tikijeva praksa (kakva god bila) koja je izasla na teren, nego 100 (sto) nasih "teorija" odavlen...

Srecom vas dvojica (Tiki the Boyler & ridge) ste bili razumni i drago mi je zbog toga, za trenutak sam pomislio, sad ce flase da polete... ali nisu

pozdrav i hvala

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote