View Single Post
Old 31-01-2006, 05:34 AM   #77
SandRob
ton magistar

SandRob's Avatar

Default Re: zavr?na obrada zvuka

Quote:
Originally Posted by Dushan_S
Manley, nemam utisak da je situacija ba? tako o?tra. Nije da pratim svaku temu, i ?ta ko pi?e, ali ako neko preuzima na sebe da obja?njava ne?to nekom trećem, onda preuzima i odgovornost za to, kao i u svakodnevnom ?ivotu. AKo neko pita kako se ne?to radi, a ja počnem da obja?njavam, i pri tome ka?em neke stvari koje su netačne (ili bar zvuče kao netačne), onda ?ta, ispada da niko ne sme da me ispravi od regularnih članova jer , ne daj bo?e to je teror nad novim članovima. I ako ćemo realno, setimo se kako je počelo sve ovo na ovoj temi, prvi čovek pita, onda mu Nedim obja?njava, i onda Max ispravlja ono sa čime se ne sla?e kod Nedima. Sad je znači Max kriv i ubuduće mora da razmi?lja ?ta da napi?e da neko ne pomisli kako se on i?ivljava i misli za sebe da je pametnjaković? ?to se tiče ostatka zajebancije, ajmo realno, da nije postojala osnova za zezanje na račun post-a, ne bi ni do?lo do zezanja, nije specijalni hobi ljudi na forumu da idu unaokolo i čim neki novajlija ne?to napi?e a svi udri po njemu. Jednostavno, da ponovim jo? jednom, ako čovek ne?to tvrdi treba da bude i spreman da to argumentovano odbrani pred drugima koji se ne sla?u, i da ne shvata to kao lični napad.
dusane dragi, nisan ja reagira radi max-a. ne radi toga sto ja njemu ne bi smi rec, nego zato sto je on odgovori na pravi nacin. na forumu se trebaju vodit ostre rasprave i razminjivat iskustva, kad netko 'nije u pravu' (a sto znaci 'bit u pravu'?) treba mu to argumentirano dokazat, ali s nekim se pausalno sprdat nije ok.
ja san vec napisa da ne mislin da je netko napravi smrtni grih, niti dramatiziran, samo san upozori, jer kad lavina krene...
nedim nije zasluzi da mu se kaze da nema pojma, a ima jos membera koje se svaki put neargumentirano poklapa jer se prima njima ima predrasude.
nije ok ni kad pojedinac terorizira vecinu, ali u ovemu slucaju sigurno nije o tome ric.