View Single Post
Old 30-01-2006, 05:47 PM   #3
Manley
Pro Member

Manley's Avatar

Default Re: zavr?na obrada zvuka

Quote:
Originally Posted by idekius
Manley, mislim da gresis...
Ja to ne vidim tim ocima, a mozda i ja gresim, ko zna...
Znam za jednu prostu stvar... sta god sam ovde pitao, uvek sam dobio odgovor... Nikada nije to bilo problem...
Takve situacije o kojima ti pricas obicno nastaju kada uleti neko "nov" (sto ne igra nikakvu ulogu), a ne pita, vec drzi predavanje ostatku foruma i to o stvarima koje jednostavno ne stoje... Bilo je ovde zaista neprijatnih iskustava sa takvom vrstom clanova, pa se mozda i malo neodmereno reaguje kada se pojavi neko sa "naucno zasnovanim" tezama koje i nisu bas realne... Daleko od toga da se neko postavlja u "magarecu klupu", ili da mu se "lupaju packe"... Na inostranim forumima (to je neko ovde vec rekao), umeju da budu i znatno grublji...
Ali, to je forumski zivot
Voleo bih da gresim, ali sam sam doziveo da posle druge postavljene poruke budem okarakterisan kao "Bolesni tip" ne znam zbog cega, bas nikakvo predavanje nisam drzao....

Ja sam licno forumu pristupio lagano, da ne "preplasim" ljude bas iz tog razloga....ne znam kako ce ko da shvati moj postupak da sam krenuo u iznosenja svojih misljenja. Ima brdo gluposti da se procita ovde, ali i masa ispravnih i korektnih stvari! Jednostavno ima vremena, rado cu podeliti sa vama svoje znanje i iskustvo i jos radje nauciti nove stvari koje ce mi pomoci da se dalje razvijem!

Pozdrav

Last edited by Manley; 30-01-2006 at 05:49 PM.
Manley is offline   Reply With Quote