View Single Post
Old 30-01-2006, 02:28 PM   #3
Nedim76
Guest

Default Re: zavr?na obrada zvuka

OK, ja se zato iskreno izvinjavam, mozda sam prebrzo reagovao i na los nacin, neke stvari sam pogresno izjasnio ne poznavajuci jezik dovoljno, al to ne znacida mora odma napad na mene, ja znam dobro ko sam sta znami sta mogu.
Druga stvar, da si sve SKROZ bio u pravujednu stvar si me zacudio, jos nisi cuo za najvazniji dio MASTERinga? Posto kazes da dobro znas engleski onda si cuo terminologiju REMOVING SUBSONICS, posto svi znamo da u FADE IN/OUT trake, dok se traka smanjuje il povecava GLAS, tu se isto i same frekvencije menjaju, to je to gde i taj SUBSONICS nastaje, al mozda ti je poznato, mozda ja nisam dobro objasnio.
I ne, ne znaci da taj sto platio 800$ cash zna bolje od onoga na sa 400$ credit, al ako mene dodje neko i pita me NAJPROSTO pitanje a posle toga drzi LEKCIJU MASTERINGa, a vec vidim stil i nacin na koji to pise, onda mora da ima tu nesto pogresno.
A sto se tice mojih pomesanih stvari u mom jeziku kojega dobro ne poznam, to ne znaci to je moje znanje i poznavanje samog MASTERinga, bar sam se potrudiodanekim pomognem, al siguran sam da nisam NITI JEDNU POGRESNU INFORMACIJU DAO.
Izvinjavam se svima ako sam nekoga povredio, a vas molim uvek kad gresim ispravljajte me, bilo moj jezik bilo samo poznavanje muzike,bicu vam zahvalan.

Pozdrav
  Reply With Quote