Max, čudno ti je pitanje. Negde zna? i sam isto kao i u svakoj delatnosti, svodi se na to da je neka dovoljna količina ljudi čula za tebe, da si spominjan i to mnogo vi?e u pozitivnom nego u negativnom kontekstu, i da ljudi počnu imati unapred u tebe poverenje da će? dobro obaviti posao, + mala doza mistifikacije koja se stvori usput vezano za tvoju ličnost i znanje. Takođe se podrazumeva to ?to je rekao Bassystem, da u biografiji ima? ?to vi?e izdanja koja su postigla uspeh. Bar sam ja tako skapirao. ?to pita?, jer po obliku pitanja to zvuči kao da je neko dovodio tvoju stručnost u pitanje, pa sad pita? "?ta ja to treba da uradim da bi me neko po?tovao na osnovu znanja koje već apropo imam?". Bar je zaizgledalo da to tako pita??
?to se tiče ove priče o Nadimu, mislim da smem da tvrdim da je te?ko raspravljati jer su jednostavno SVI U PRAVU. Tačno je i da se ne bi trebalo smejati kolektivno ljudima, i sprdati preterano na njihov račun, tačno je i da Max verovatno treba da ga isecka jer se forum ipak prvenstveno bavi znanjem a ne lepim pona?anjem (mada nije lo?e i kad njega ima), tačno je sa druge strane i da nema ničega lo?eg u tome na?aliti se ako postoji dobar materijal, i ?teta je ?to se nije pojavio i sam momak ponovo pa da se nadam se uveri da niko ni?ta lo?e ne misli (u slučaju da se izbedačio zbog komentara). Negde se mogu slo?iti sa svakim mi?ljenjem koje je izneseno u temi do sada. E sad kako u svakodnevnom ?ivotu izbalansirati sve to zajedno, i biti uljudan a i reći ?ta mislimo, i reći istinu kad treba a opet prećutati kad treba, mislim da je to problem za svakog od nas sa kojim se svakodnevno privatno susrećemo. I ne?to ne verujem da ćemo pronaći neki pametan odgovor u temi na forumu, ipak je to malo komplikovanije.
Evo ja ću samo u svoje ime jo? dodati da se nadam da svi znaju da nikad nisam pomislio ni?ta lo?e niti ru?no za bilo koga ovde na forumu, pa makar bio samo u prolazu, niti uradio i?ta sa ru?nom namerom, i da vas sve gotivim, pa eto, ko zna, mo?da ću biti za nijansu pa?ljiviji od sad, jer ionako znam koliko je lako napraviti nesporazum kada se umesto u?ivo razgovor vodi kucanjem. Čudo je taj internet